HUIDVERBETERING & VERJONGING

BABOR PRO

Info volgt…

HYDRAFACIAL

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1: reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk bevredigende stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

De behandelmogelijkheden

30’ Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

45’ Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.

 • Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
 • Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
 • Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën.

 

60’ Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- & muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden en behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak in om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

PRIJZEN

 • Flash (30 min)
  95 €
 • Instant (45 min)
  104,50 €
 • Renew (50 min)
  124,50 €
 • Power (50 min)
  144,50 €
 • met massage
  25 €
 • met led therapie
  15 €
 • met lymfedrainage
  15 €

MICRO-NEEDLING

De menselijke huid is een perifeer orgaan, een orgaan ligt aan de buitenste helft van het lichaam. In termen van verdeling van voeding, ligt de huid onderaan de lijst omdat weefselregeneratie en vitaliteitsbehoud veel belangrijker zijn voor inwendige organen. Daarom is het erg belangrijk om de regeneratie van de huid fysiek te stimuleren. Elke microschade die op de huid wordt gevormd, stuurt in werkelijkheid een boodschap naar de hersenen dat het nodig is om op die plek de natuurlijke regeneratie en aanvullende voeding te starten. Op die manier wordt de productie van collageen enorm gestimuleerd. De procedure is gericht op het stimuleren van de microcirculatie, dus het is ook met succes gebruikt voor haartransplantatie in gevallen van niet-androgene alopecia. Micro-puncties worden met de hand of machinaal aangebracht, afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied. Micronaalden dringen de huid binnen tot een diepte van 0,2 – 0,75 mm en de procedure wordt als pijnloos beschouwd.

Tijdens de behandeling wordt Micro-needling serum aangebracht op basis van het huidtype en vervolgens geabsorbeerd. Na de behandeling krijg je een speciaal soort nazorgproduct (Ultimate Skin Cocktail), gevolgd door gedetailleerde instructies voor gebruik. Een goede toepassing van nazorgproducten is van groot belang omdat deze producten de huid zullen voeden tijdens het regeneratieproces. Behandelingsresultaten omvatten: huidhydratatie, verhoogde huidtoon en gladheid waardoor bestaande rimpels minder zichtbaar zijn en de huid er jonger uitziet. Resultaten worden 24 uur na de procedure zichtbaar en duren enkele maanden. De procedure wordt tot drie keer tien tot veertien dagen na elkaar herhaald.

INDICATIES

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Striae / striemen

Behandelfrequentie Philings Microneedling

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Net als bij microdermabrasie en andere huidverbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de aandoening zijn er gemiddeld 3 a 4 behandelingen in kuurverband, elke 2-3 weken, nodig voor een zichtbaar resultaat. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Micro-Needling pen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Voor de behandeling wordt een samengestelde zuur serum aangebracht op uw huid, waarna de Philings pen roterend over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. De behandeldiepte, variërend van 0,5 mm tot 2 mm, is afhankelijk van de indicatie en uw huidconditie.
Bij een diepere, medische behandeling zullen er puntbloedinkjes tijdens de behandeling zichtbaar zijn. Dit is de bedoeling! De huid sluit zich meteen na de behandeling en daarna heeft u enkel een egale roze/rode huid voor circa 1 á 2 uur.

Wij als specialist kunnen nauwkeurig bepalen wat uw huid nodig heeft en zullen dit tijdens het opstellen van het behandelplan met u bespreken.

Meer informatie over deze behandeling?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

PRIJZEN

 • Gezicht (70 min)
  125 €
 • met hals of decolleté
  25 €
 • andere zones
  op aanvraag

PLASMALIFT PHI ION PEN

HET EFFECT VAN EEN OOGLIFT ZONDER OPERATIE. ZEG BOTOX EN FILLERS MAAR SNEL VAARWEL! PHI-ION IS DE NIEUWE HOLISTISCHE METHODE OM AL UW RIMPELS ZICHTBAAR TE VERMINDEREN_VERWIJDEREN EN TOCH UW EIGEN GEZICHT TE BEHOUDEN.

Phi Ion Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, wordt bepaald of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden.

Phi-Ion is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De Phi-Ion behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid, dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi-Ion zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe werkt het?

De Phi-Ion pen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

 • Ooglid correctie
 • Neck-lift, Acne littekens
 • Stretch marks
 • Lijnen en rimpels – kraaienpoten
 • Marionettenlijnen
 • Ouderdomsvlekken

Is deze behandeling pijnlijk?

Een verdovende crème wordt op voorhand aangebracht en zorgt ervoor dat de huid minimaal verdoofd is zodat u deze goed kan ondergaan.

Uw gezondheidstoestand en conditie van de huid zijn belangrijk om te weten.  Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bekijken we of u in aanmerking komt voor de Plasmalift behandeling en bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

PRIJZEN

 • Boven- of onderoogleden
  345 €
 • Kraaienpootjes
  210 €
 • Bovenlip
  210 €
 • Hals
  vanaf 345 €
 • Voorhoofd
  345 €
 • Neus-lippen plooi
  210 €
 • Verwijderen steelwratjes
  vanaf 50€

Meer informatie over deze behandeling?
Neem vrijblijvend contact met ons op.